Amerikāņu kompānija "Classic Recreations", kas nodarbojas ar klasisko automobiļu pārbūvi, izstrādājusi "G.T.500CR" modifikāciju uz 1967.gada "Shelby Mustang GT" bāzes. Projekts nav vienkārši klasiska automobiļa restaurācija, bet tā papildināšana arī ar modernām tehnoloģijām.

Automobilis aprīkots ar septiņlitru (427 kubikcollu) V8 benzīna dzinēju, kas salikts kopā rokām un attīsta 545 zirgspēku jaudu. Motors sajūgts ar "Tremec" mehānisko pārnesumkārbu. Klasiskajam "Shelby Mustang GT" uzstādīta arī moderna balstiekārta ar regulējamiem amortizatoriem, stūres un bremžu sistēma.

Interjers saglabā savu autentisko veidolu, lai arī tajā uzstādīti moderni sēdekļi ar Kerola Šelbija vārda izšuvumu, kā arī greznāka alumīnija un koka dekoratīvā apdare.

Šādi pārbūvēta "Shelby Mustang GT" versija "G.T.500CR" maksās no 119 tūkstošiem dolāru (ap 62 tūkstošiem latu). Tomēr "Classic Recreations" gatavo tam vēl jaudīgāku "Venom" modifikāciju ar 780 ZS, tā maksās no 199 tūkstošiem dolāru (ap 104 tūkstošiem latu).

Apskati lietotu "Ford Mustang" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!