Foto: Publicitātes foto
Kompānijas "Nissan" luksusa marka "Infiniti" atjauninājusi "FX" apvidus automobili, kas ieguvis nelielas izmaiņas dizainā un aprīkojumā, kā arī šī modeļa piedāvājumu papildinājusi jauna modifikācija.

Modernizētajam "Infiniti FX" ir mazliet citāds radiatora dekoratīvais režģis un priekšējais buferis. Papildus aprīkojumā pieejamā "Deluxe Touring" pakotne paredz jaunu virsbūves krāsojuma toni "Graphite Shadow", kas aizstās līdzšinējo "Platinum Graphite". Tāpat automobilim tiek piedāvāti jauna dizaina 20 collu riteņu diski.

Savukārt jauna speciālā "Infiniti FX35" modifikācija, kas būs krāsota ekskluzīvā "Iridium Blue" zilajā tonī, kā arī būs aprīkota ar 21 collas riteņu diskiem, tonētiem lukturiem un hromētiem jumta reliņiem.

Turpmāk "Infiniti FX" jau bāzes versijā būs aprīkots ar navigācijas sistēmu, videokamerām pa virsbūves perimetru un priekšējo sēdekļu apsildi.

Tehniskā ziņā "Infiniti FX" palicis bez izmaiņām. Tas joprojām tiks komplektēts ar 303 zirgspēku jaudīgo 3,5-litru V6 un 390 ZS jaudīgo pieclitru V8 benzīna dzinēju. Abi motori tiek sajūgti ar septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!