Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Maserati" šajā nedēļas nogalē notiekošajā Boloņas autoizstādē prezentēs "GranTurismo S" kupejas speciālo modifikāciju, kas izgatavota par godu Itālijas apvienošanās 150 gadu jubilejai. Kopumā tiks izgatavoti tikai 12 šādi automobiļi, kas būs nopērkami tikai "Maserati" dzimtenē.

"Maserati GranTurismo S Limited Edition" atšķiras ar ekskluzīvu virsbūves zilo krāsojumu, melni matētus eksterjera dekoratīvos elementus, 19 collu riteņus un sudraba toņa bremžu skavas. Savukārt no oglekļa šķiedras tam būs priekšējais un aizmugurējais spoileris, sānskata spoguļu ietvari un durvju rokturi.

Arī salona dekoratīvie apdares paneļi izgatavoti no oglekļa šķiedras. Interjerā būs uzstādīta plāksnīte ar katra automobiļa speciālās sērijas individuālo kārtas numuru.

Tehniskā ziņā speciālās versijas "Maserati GranTurismo S" paliks bez izmaiņām. Tāpat kā standarta modelis, tas būs aprīkots ar 440 zirgspēku jaudīgu 4,7-litru V8 atmosfērisko dzinēju un sešpakāpju robotizēto "MC-Shift" pārnesumkārbu. Līdz 100 km/h kupeja paātrināsies 4,9 sekundēs un maksimāli sasniegs 295 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!