Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Renault" atjauninājusi "Megane" modeļu saimi, kas ieguvusi nelielas izmaiņas eksterjerā un interjerā, kā arī trīs jaunus dzinējus.

Atjaunināto "Renault Megane" varēs atpazīt pēc modernizētas virsbūves priekšdaļas, kur uzstādīti diožu gabarīta lukturi un hromēti dekoratīvie elementi. Interjeram tiek piedāvāti papildus apdares varianti, ieskaitot divtoņu ādas un alkantaras apšuvumu. Tāpat modelim būs pieejami jauna dizaina riteņu diski.

Modernizētajai "Megane" modeļu saimei būs pieejami trīs jauni dzinēji, kuri jau pazīstami no atjauninātā "Scenic" un "Grand Scenic". Starp tiem ir divi "Energy" saimes dīzeļmotori ar 1,5- (110 ZS, 260 Nm) un 1,6-litru tilpumu (130 ZS, 320 Nm), kā arī 115 ZS jaudīgais 1,2-litru benzīna dzinējs.

Par 15 ZS jaudīgāka kļuvusi sportiskā modifikācija "Megane RS", kas turpmāk attīstīs 265 ZS. Vēl šai versijai tiks piedāvāta "Renaultsport Red Design Pack" pakotne, kas paredz papildus aerodinamiskos elementus priekšējam buferim, dekoratīvos sliekšņus un aizmugurējo difuzoru, kā arī sarkanas strīpas virsbūvei.

Tirdzniecībā Eiropā atjauninātais "Renault Megane" nonāks šāgada aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!