Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Jaguar" pašlaik notiekošajā Pekinas autoizstādē prezentējusi visgreznāko "XJ" luksusa sedana modifikāciju "Ultimate", kas skaitā ierobežotā sērijā ražošanā nonāks šāgada beigās tirdzniecībā un maksās no 156 tūkstošiem eiro.

Lai arī eksterjerā šī modifikācija atšķiras ar oriģināla dizaina 20 collu riteņu diskiem un speciālām versijas nosaukuma plāksnītēm, būtiskākās izmaiņas skārušas šī luksusa sedana interjeru.

Aizmugurējiem divus pasažierus atsevišķos sēdekļos atdala vidējā konsole, kas apšūta ar ādu, visā salona garumā. Abiem pasažieriem ir "iPad" planšetdatori ar integrētām tastatūrām un elektriski vadāms pulēta alumīnija galdiņš. Tāpat ir arī multimediju sistēmas ekrāniņi, kas iebūvēti priekšējo sēdekļu pagalvjos.

Tāpat pasažieru ērtībām ir ledusskapis, kurā atdzesēt, piemēram, šampanieti. Par noskaņojumu parūpēsies 20 skaļruņu "Meridian" audio sistēma. Tāpat aprīkojumā iekļautas bezvadu austiņas.

"Jaguar XJ Ultimate" aprīkots ar 510 zirgspēku jaudīgu pieclitru V8 kompresormotoru un astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Tāpat šai modifikācijai ir mainīts balstiekārtas regulējums, kas nodrošina augstāku komfortu aizmugurējiem pasažieriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!