Foto: Publicitātes foto

Kompānija ”Renault” nedēļas nogalē notiekošajā Stambulas autoizstādē prezentēs jaunās paaudzes ”Symbol” sedanu. Atšķirībā no līdzšinējā modeļa, kas bija izgatavots uz otrās paaudzes ”Clio” platformas, jaunais ”Renault Symbol” izstrādāts uz meitas kompānijas, rumāņu ”Daciajaunās paaudzes dižpārdokļa ”Logan” bāzes.

”Renault Symbol” no ”Dacia Logan” atšķiras ar motora pārsegu, radiatora dekoratīvo režģi un priekšējo buferi. Lukturi un virsbūves aizmugurējā daļa ir tāda pati kā rumāņu spēkratam.

Arī tehniski šie modeļi būs līdzīgi – jaunais ”Renault Symbol” būs pieejams ar tādu pašu 0,9 litru, trīscilindru turbopūtes benzīna dzinēju (90 ZS), kas vidēji patērē 5,3 litrus uz 100 km, kā arī 75 un 90 ZS jaudīgajiem dīzeļmotoriem, kas vidēji patērē četrus litrus uz 100 km.

Par papildus samaksu automobilim būs pieejama ”Renault Media Nav” multimediju sistēma ar navigāciju un septiņu collu skārienjutīgu ekrānu.

Jaunais ”Renault Symbol” tirdzniecībā Turcijā nonāks nākamā gada sākumā. Pēc tam tas nonāks arī Alžīrijas un Tunisijas tirgū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!