Foto: Publicitātes foto

Kompānijas "Land Rover" kompaktais apvidus automobilis "Range Rover Evoque" tiks aprīkots ar "ZF" deviņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, vēsta izdevums "AutoExpress" ar atsauci uz anonīmu avotu ražotāja. Šī transmisija tikšot uzstādīta modeļa atjauninātajai versijai, kas gaidāma pēc gadiem diviem.

Pēc provizoriskas informācijas, jaunā pārnesumkārba, kas darbojas komponējumā ar dzinēja "Start&Stop" sistēmu, ļaus "Evoque" degvielas patēriņu samazināt par aptuveni 16 procentiem. Tāpat šī transmisija ļaus uzlabot apvidnieka dinamiskos raksturlielumus. Piemēram, versija ar 190 ZS jaudīgo dīzeļdzinēju līdz 100 km/h spēs paātrināties septiņās sekundēs līdzšinējo 8,5 s vietā.

Tāpat britu izdevumam kļuvis zināms, ka atjauninātais "Range Rover Evoque" iegūs ar modifikāciju ar pagarinātu riteņu garenbāzi, kabrioletu un sportisko versiju ar aptuveni 300 ZS jaudīgu turbomotoru.

Pirms kāda laika "Jaguar" apstiprināja, ka pēc diviem gadiem savos modeļos plāno izmantot deviņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Pašlaik "Jaguar" modeļi tiek komplektēti ar sešu vai astoņu pakāpju automātisko "ZF" transmisiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!