Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" oficiāli atklājis jaunās paaudzes S-klases limuzīna interjeru, kamēr pašu automobili pilnībā nobildējuši industriālie spiegi. Jaunās paaudzes limuzīns tiks prezentēts 15. maijā Hamburgā.

Kā norāda ražotājs, jaunās paaudzes "Mercedes-Benz" S-klases limuzīnā būs automātiskais gaisa aromatizators, bet vadības funkcijām interjerā būs izvietotas 156 pogas un slēdži.

Tāpat šī automobiļa salonā būs divi augstas izšķirtspējas 12,3 collu ekrāni – viens mērinstrumentu paneļa vietā un otru izmanto piektās paaudzes "Comand Online" multimediju sistēma. Šī sistēma darbosies ar "Intel Atom" divkodolu procesoru, kuram uzrakstīts 30 miljonu rindiņu kods. Navigācijas sistēma atbalsta "Google" kartes.

Interjers būs pāršūts ar ādu, iegūs speciālu apgaismojumu atmosfēras radīšanai, dekoratīvajā apdarē tam ir dabīgs koks, bet pogas un taustiņi izgatavoti no alumīnija.

Par papildus samaksu būs pieejama "Bang & Olufsen" audio sistēma, kas tiek piedāvāta arī esošās paaudzes modelī, bet jaunums būs "Burmester" audio sistēmas komplekts ar 24 skaļruņiem un 1500 vatu jaudu.

Interjera klimata kontrole būs aprīkota ar gaisa jonizētāju un automātisko aromatizētāju (līdzīgi kā "Maybach" limuzīniem). Sākotnēji būs pieejami četri aromāti ar šādiem ražotāja sniegtajiem nosaukumiem – "darījuma centrs", "nakts dzīve", "brīvais" un "sportiskais". Smaržu pudelīte būs jāievieto tam speciālā ligzdā cimdu nodalījumā.

Aizmugurējo sēdekļu atzveltne būs nolaižama līdz pat 43,5 grādu leņķī. Šiem sēdekļiem būs ne tikai ventilācijas, bet arī masāžas funkcija ar 14 piepūšamiem spilveniem un sešiem darbības režīmiem. Un tas vēl nav viss – automobilim būs apsildāms aizmugurējais elkoņbalsts un durvju rokturi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!