Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Ford" ar "Vignale" nosaukumu piedāvās visgreznākās savu modeļu versijas, kas no pārējām šīs markas modifikācijām atšķirsies ar bagātīgāku aprīkojumu un kvalitatīvākiem apdares materiāliem.

Pirmais modelis ar "Vignale" versiju būs "Ford Mondeo". Tamlīdzīgas modifikācijas prototips tiks prezentēts jaunnedēļ notiekošajā Frankfurtes autoizstādē. Sērijveida ražošanā "Ford Mondeo Vignale" nonāks nākamgad.

"Ford Mondeo Vignale" prototips no standarta modeļa atšķiras ar hromētu radiatora dekoratīvo režģi, durvju rokturiem un sānskata spoguļu korpusiem. Citāds ir arī priekšējais buferis ar diožu miglas lukturiem. Vēl "Vignale" eksterjers atšķirsies ar oriģināla dizaina 20 collu riteņu diskiem un "Vignale" plāksnīti virsbūves aizmugurējā daļā.

"Vignale" modifikācijas salonā ar ādu būs apvilkti ne tikai sēdekļi un stūresrats, bet arī priekšējais panelis un centrālā konsole. Automobilim būs arī "SYNC" multimediju sistēma ar bezvadu interneta piekļuves punktu.

Kā norāda autoražotājs, "Vignale" sērijas automobiļi būs paredzēti tiem 10 līdz 15 procentiem potenciālo "Ford" pircēju, kuri vēlas vēl bagātīgāku aprīkojumu nekā šā brīža augstākajā komplektācijā "Titanium X".

"Vignale" modifikācijas spēkratus "Ford" dīleri pārdos atsevišķi no pārējiem šīs markas modeļiem. Šīs versijas auto īpašniekiem pie auto dīlera būs pieejama virsbūves mazgāšana un salona tīrīšana bez maksas visa spēkrata ekspluatācijas laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!