Foto: Publicitātes foto

Kompānija "BMW" publicējusi oficiālo informāciju un attēlus ar 4. sērijas kabrioletu. Plašākai sabiedrībai automobilis pirmo reizi tiks parādīts novembrī notiekošajā Losandželosas autoizstādē.

"BMW" 4. sērijas kabriolets ir pēctecis līdzšinējam 3. sērijas kabrioletam. Uzreiz atgādinām, ka turpmāk kupeja un kabriolets uz 3. sērijas modeļa bāzes tiks indeksēts ar 4. sēriju.

"BMW" 4. sērijas kabrioletam ir trīsdaļīgs nolaižamais metāla jumts. Autoražotājs norāda, ka tas ne tikai uzlabos skaņas izolāciju salonā, bet arī šo spēkratu padarīs līdzīgāku kupejai, kad kabrioleta vadītājs izvēlēsies braukt ar paceltu jumtu.

Jumts elektriski nolaižams 20 sekundēs, braucot ar ātrumu līdz 18 km/h. Pacelta jumta gadījumā bagāžas nodalījuma tilpums ir 220 litru, bet nolaista – 370 l. Tas ir par 20 l vairāk nekā līdzšinējā 3. sērijas kabrioletam.

Eiropas tirgū 4. sērijas kabriolets sākotnēji būs pieejams ar "428i" versijā ar 245 ZS jaudīgo divlitru turbopūtes benzīna dzinēju, "435i" modifikācijā ar 306 ZS jaudīgo trīslitru turbomotoru un "420d" versijā ar 184 ZS dīzeļa agregātu. Standartā motori sajūgti ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, bet par papildus samaksu pieejama astoņpakāpju automātiskā transmisija.

"BMW" 4. sērijas kabriolets būs pieejams četros aprīkojuma līmeņos – "Modern", "Sort", "Luxury" un "M Sport". Pēdējā no tām automobilis iegūs sportiskāka veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplektu, 18 collu riteņus un sportiskāka regulējuma balstiekārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!