Foto: Publicitātes foto

"Subaru" izstrādājis "grezno" sportiskās kupejas "BRZ" modifikāciju "Premium Sport". Šīs versijas automobilis izgatavots gados vecākiem cilvēkiem jeb, kā pats ražotājs precizē, "jestriem pieaugušajiem" (playful adults – angļu val.).

Jaunais automobilis ir sērijveida versija tādā paša nosaukuma konceptam, kas gada sākumā debitēja Tokijas autoizstādē. "Premium Sport" modifikācija no standarta "Subaru BRZ" modeļa atšķiras ar melniem 17 collu "STI" riteņu diskiem un tādas pašas krāsas sānskata spoguļu korpusiem. Tieas, izstādes eksponātam bija 19 collu "BBS" diski, agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplekts un spēcīgākas bremzes.

"Subaru BRZ Premium Sport" interjera dekoratīvajā apdarē izmantoti alumīnija un oglekļa šķiedras paneļi, kā arī motora aizdedzes poga ar "STI" logotipu. Salons pāršūts melnas un brūnas ādas kombinācijā, tāpat dažādu paneļu apšuvumā izmantota arī alkantara.

Tehniskā ziņā "Premium Sport" modifikācija gan palikusi bez izmaiņām. Tāpat kā standarta modelis, arī šī "jestriem pieaugušajiem" paredzētā versija aprīkota ar 200 ZS jaudīgo atmosfērisko motoru, kuru atkarībā no klienta vēlmēm var sajūgt vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai automātisko pārnesumkārbu.

"Subaru BRZ Premium Sport" modifikācija būs pieejama tikai Japānas tirgū. Pie markas izplatītājiem tā nonāks līdz šāgada beigām. Šīs versijas automobilis tiks izgatavots 100 vienību ierobežotā sērijā. Tā cena būs no trim miljoniem jenu (aptuveni 23 tūkstoši eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!