Foto: Publicitātes foto

Kompānija "BMW" publicējusi attēlus ar jauno "X4" apvidus automobili, kas aprīkots ar "M Performance" piedāvājuma aksesuāriem. Plašākai sabiedrībai tamlīdzīgi komplektēts "BMW X4" un arī "X3" tiks parādīti mēneša beigās notiekošajā Esenes tūninga šovā.

"M Performance" piedāvājums aptver ne tikai vizuālus, bet arī dažādus tehniskus uzlabojumus sportiskā garā "BMW" modeļiem. Piemēram, klients šīs programmas ietvaros "BMW X4" apvidniekam var izvēlēties melnu dekoratīvo radiatora režģi, oglekļa šķiedras sānskata spoguļu korpusus, aimzugurējo spoileri, oriģināla dizaina 21 collas riteņu diskus un uzlīmes uz virsbūves sāniem.

Internerā ar "M Performance" piedāvājumu aprīkotais "BMW X4" atšķiras ar "BMW M" izgaismotu uzrakstu uz kāpšļiem, oglekļa šķiedras dekoratīvajiem paneļiem, alkantaru salona apdarē, satvērienam īpaši ērtu stūresratu un pedāļu metāla uzlikām.

Tehniskā ziņā "M Performance" programma piedāvā palielināt "BMW X4 xDrive30d" modifikācijas trīslitru dīzeļmotora jaudu par 27 zirgspēkiem (līdz 286 ZS), bet griezes momentu – par 40 ņūtonmetriem (600 Nm). Rezultātā šāds apvidnieks līdz 100 km/h paātrinās par 0,3 sekundēm ātrāk (5,5 s) nekā standarta versijā.

Neskatoties uz palielināto jaudu, "BMW X4 xDrive30d" saglabā ražotāja norādīto degvielas patēriņa un izplūdes emisijas raksturlielumus. Vēl tehniskā ziņā "M Performance" ietvaros "BMW X4" iespējams aprīkot ar sportiskāka skanējuma izplūdes sistēmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!