Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Renault" pašlaik notiekošajā Pekinas autoizstādē prezentējusi otrās paaudzes "Koleos" apvidus automobili. Jaunais spēkrats izgatavots uz "Renault-Nissan" alianses modulārās platformas, kas izmantota arī jaunā "Nissan X-Trail" pamatā.

Jaunās paaudzes "Renault Koleos" riteņu garenbāze ir 2,71 metri, kas ir par pieciem milimetriem vairāk nekā "X-Trail". Japāņu apvidnieku francūzis pārspējis arī kopgarumā – 4,67 metri pret 4,63 m. Savukārt platumā abi modeļi ir vienādi – 1,84 metri.

"Renault Koleos" bagāžas nodalījuma tilpums ir 1690 litru (nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā), kas ir par 105 litriem vairāk nekā "X-Trail". Tāpat "Renault" apgalvo, ka vieta aizmugurējiem pasažieriem ir vairāk nekā citiem šī automobiļu segmenta pārstāvjiem.

Jaunā "Renault Koleos" pircēju izvēlei tiks piedāvāti divi benzīna un divi dīzeļa dzinēji ar jaudu no 130 līdz 175 zirgspēkiem. Transmisijas – sešpakāpju manuālā vai "X-Tronic" variators. Standartā franču apvidus automobilis ir ar priekšējo riteņu piedziņu, bet pilnpiedziņa tam būs pieejama par papildu samaksu.

Tirdzniecībā jaunais "Renault Koleos" nonāks šāgada otrajā pusē – Austrālijā, Turcijā, Persijas līča valstīs un Latīņamerikā. Pašās gada beigās tas nonāks pārdošanā Ķīnā. Savukārt Eiropā šis modelis nonākšot tikai 2017. gada sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!