Pagaidām "Škoda" oficiāli ir publicējusi fotogrāfijas tikai ar interjeru jaunajam "Kodiaq" apvidus automobilim, bet interneta foruma "škodaforumRS" rīcībā nonākuši pirmie oficiālie attēli ar "Škoda Kodiaq" eksterjeru. Plašākai sabiedrībai jaunais modelis pirmo reizi tiks parādīts oktobrī Parīzes autoizstādē.

"Škoda Kodiaq" dizains ir ieturēts pavasarī Ženēvā prezentētā "VisionS" koncepta stilā. Tāpat čehu lielais apvidnieks aizguvis dažādus dizaina risinājumus no šābrīža "Škoda" modeļu piedāvājuma flagmaņa "Superb".

Kā ziņots, "Škoda Kodiaq" kopgarums būs 4,7 metri un tam būs trīs sēdekļu rindas, ļaujot uzņemt septiņus pasažierus. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 720 litri, bet nolocītu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā, kas veido līdzenu grīdu, – 2065 litri.

"Škoda Kodiaq" būs pieejams ar četrcilindru benzīna un dīzeļa dzinējiem. No benzīna dzinējiem būs pieejams 1,4 litru agregāts, ka atkarībā no versijas attīsta 125 vai 150 ZS, kā arī divlitru motors ar 180 ZS. Savukārt no dīzeļdzinējiem tiks piedāvāts divu litru agregāts ar 150 vai 190 ZS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!