Kompānija "Bentley" izstrādājusi "Continental" modeļa versiju "Supersports", kas kļuvusi par visjaudīgāko un visātrāko šīs markas modifikāciju "Bentley" vēsturē. Automobiļa W12 biturbo dzinējs attīsta 700 zirgspēku.

"Bentley Continental Supersports" sešu litru W12 dzinēja maksimālais griezes moments sasniedz 1016 ņūtonmetru. Motors sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Pilnpiedziņas kupeja, kura 60% vilkmes novada uz aizmugurējiem riteņiem, bet 40% – uz priekšējiem. 2,7 tonnas smagais "Bentley" līdz 60 jūdzēm stundā (96 km/h) paātrinās 3,4 sekundēs un maksimāli sasniedz 336 km/h.

Vēlāk ražošanā nonāks arī "Bentley Continental Supersports" kabriolets. Šāds automobilis sver 2,9 tonnas, līdz 96 km/h paātrinās 3,7 sekundēs un maksimāli sasniedz 330 km/h.

"Bentley Continental Supersports" ieguvis arī vilkmes kontroles sistēmu no "GT3-R" modifikācijas, kas pagriezienos atsevišķi piebremzē priekšējos un aizmugurējos riteņus, tādējādi uzlabojot vadāmību.

Šīs modifikācijas spēkrats aprīkots ar 21 collas riteņu diskiem un 275/35 izmēra riepām, keramiskajām bremzēm, agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko komplektu no oglekļa šķiedras, tostarp aizmugurējo antispārnu. Interjers pāršūts ādas un alkantaras kombinācijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!