Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Opel" savam apvidus automobilim "Grandland X" piedāvājumā iekļāvusi jaudīgāko motoru – 180 ZS benzīna turbopūtes agregātu, kas pieejams komplektācijā arī ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Pilnībā no alumīnija izgatavotais "PureTech" dzinējs ir ne tikai jaudīgs, bet arī nodrošina zemu emisiju līmeni, pateicoties jaunākajai izplūdes gāzu pēcapstrādes sistēmai, kas ietver benzīna daļiņu filtru (GPF).

"Grandland X" 1,6 litru tiešās iesmidzināšanas turbo dzinējs ar "Start & Stop" sistēmu (degvielas patēriņš 7,2 – 7,1 l / 100 km pilsētā; 5,0 – 4.9 l / 100 km ārpus pilsētas; 5,8 – 5,7 l / 100 km; un 132 – 130 g / km CO2 jauktajā režīmā) jau atbilst nākotnes "Euro 6d-TEMP" emisiju standartam.

Četru cilindru dzinējs ar dubulto augšējo sadales vārpstu un četriem vārstiem uz cilindru nodrošina 180 ZS maksimālo jaudu pie 5500 apgriezieniem minūtē un 250 Nm maksimālo griezes momentu jau pie 1750 apgr. / min. No vietas līdz 100 km/h šāds auto paātrinās astoņās sekundēs un maksimāli sasniedz 222 km/h.

Jaunais dzinējs būs pieejams arī "Grandland X" ar augstākās klases "Ultimate" apdari, kuras standartaprīkojumā ietilpst virkne luksa funkciju. Jaudīgais apvidus auto kļūst vēl saistošāks ar 19 collu "BiColor" lietajiem diskiem un sudraba krāsas jumta reliņiem. Tāpat pieejami ergonomiskie sēdekļi, ādas apdare, "Denon" audio sistēma un dažādas modernās palīdzības un informācijas izklaides sistēmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!