Foto: Publicitātes foto

"MV Agusta" apvienojusi spēkus ar slaveno Francijas sacīkšu un sporta automašīnu ražotāju "Alpine", lai izstrādātu un izgatavotu 110 ierobežota skaita sērijas motociklu vienības, kam par iedvesmu kalpojis "Alpine A110" automobilis.

"MV Agusta" un "Alpine" sadarbība balstās līdzjutēju mīlestībā pret aizraujošu dizainu un rūpīgi izstrādātiem produktiem. Abiem uzņēmumiem ir panākumiem bagāta sacīkšu pieredze, kā arī tie vēlas saviem klientiem radīt nebijušas emocijas, izmantojot inovatīvus, uz nākotni vērstus risinājumus, tajā pašā laikā paliekot uzticīgi savām pamatvērtībām.

"Superveloce Alpine" ir aprīkots ar 800 kubikcentimetru "MV Agusta" trīs cilindru dzinēju ar 147 ZS jaudu pie 13 000 apgriezieniem minūtē, nodrošinot maksimālo ātrumu virs 240 km/h. Grafiskā dizaina elementos, detaļās un piederumos būs izvietota jau visiem zināmā "Alpine" zīme.

"Monako Design Studio" – "MV Agusta" nodaļa, kurā top ekskluzīvi un pēc pasūtījuma izgatavoti motocikli – bija iesaistīta projektā jau kopš tā sākuma un cieši sadarbojās ar saviem kolēģiem no "Alpine". Sadarbības rezultātā ir tapis motocikls, kas apvieno abu zīmolu spilgtākās iezīmes, tomēr tam ir savs unikālais stils.

"Superveloce Alpine" zilā krāsu gamma precīzi atbilst tagadējā "A110" krāsai. Arī paaugstinātie "A" logotipi uz aptecētājiem, melnie "Alcantara" sēdekļi ar zilām šuvēm un melnie, CNC tehnoloģijā izgatavotie diski atgādina oriģinālās "A110" detaļas. Lai atzīmētu sadarbību starp šiem diviem nacionālā mantojuma zīmoliem, uz abām priekšējā spārna pusēm lepni tiks izvietoti Francijas un Itālijas karogi.

"Superveloce Alpine" būs pieejams pie "MV Agusta" izplatītājiem un tā cena Itālijā būs no 36 300 eiro.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!