Foto: Publicitātes foto

Restorānu tīkls "iLunch", kas pamazām kļūst par sinonīmu uzņēmumu un biroju darbinieku pusdienām, 16. maijā svin viena gada darbības Latvijā jubileju. Par godu šim notikumam visu dienu restorānā gatavotajam ēdienam tiks dāvināta 30% atlaide. Kāpēc ir vērts izmantot šo piedāvājumu, ar ko šis restorānu tīkls piesaista savus klientus un kādas papildu priekšrocības piedāvā uzņēmējdarbības klientiem?

Kaimiņu veiksmes recepte tagad arī Latvijā

"iLunch" savu darbību sāka Viļņā 2016. gadā. Pašlaik ēdināšanas uzņēmumam, kas piedāvā svaigu, sabalansētu ēdienu mūsdienīgam cilvēkam, pieder 30 restorāni visā Lietuvā. Iepriekšējā gadā restorānu tīkls spēra vēl vienu veiksmīgu soli uz priekšu – atvēra pirmo restorānu Latvijā.

"Lietuvā "iLunch" darbojās ļoti veiksmīgi – 2022. gadā tas iekļuva viesnīcu, restorānu un kafejnīcu (HORECA) sektora līderu desmitniekā, turklāt trīs gadus pēc kārtas "Wolt Awards" rīkotajā konkursā tika atzīts par restorānu tīklu, kas piedāvā labāko ēdiena cenas un kvalitātes attiecību. Tāpēc tas bija tikai laika jautājums, kad šis restorāns tiks atvērts arī pie mums," – stāsta "iLunch" ražošanas vadītājs Latvijā Raimonds Blagovs un priecājas, ka pirmajā darbības gadā restorāna popularitāte Latvijā ir tikai pieaugusi.

"iLunch", kas atrodas Rīgā, biznesa centrā "Gustavs" (adrese: Gustava Zemgala iela 73), ir lieliska vieta, kur baudīt ātras un gardas pusdienas par pievilcīgu cenu.

"Izbaudīt gardus un svaigus ēdienus var gan mūsu modernajā un omulīgajā restorānā, gan pasūtot ēdienu ar lietotnes "Wolt" vai "Bolt" starpniecību. Restorāna darbības koncepts ir pielāgots uzņēmumiem, kolektīviem un visiem, kuri meklē iespējas ne tikai gardi paēst, bet arī izdarīt to, taupot laiku," – saka R. Blagovs.

Foto: Publicitātes foto

Pusdienas mazāk nekā 10 minūšu laikā

"iLunch" ēdienkartē var atrast plašu dažādu virtuvju sortimentu, tāpēc vēlamo ēdienu atradīs arī visizvēlīgākais klients.

"Nepavisam nav svarīgi, vai jūsu kolektīvs ir liels vai mazs, jums sirdij tuvāka ir tradicionālā vai modernā virtuve, jūs ēdat dzīvnieku vai augu izcelsmes pārtiku, variantu un piedāvājumu mūsu virtuvē patiešām netrūkst. Eiropas, Āzijas, Amerikas un vietējie ēdieni katru dienu tiek gatavoti tikai no svaigām un kvalitatīvām izejvielām. Noteikti jāpiemin, ka pusdienu ēdienkarte tiek mainīta katru dienu, tāpēc katru reizi, kad apmeklēsiet "iLunch", varēsiet nogaršot kaut ko jaunu un vēl nebaudītu," – pārliecina R. Blagovs.

Pēc viņa teiktā, cilvēki šo restorānu izvēlas ne tikai gardā un kvalitatīvā ēdiena, bet arī apkalpošanas ātruma dēļ.

"Pusdienas pie mums vidēji ilgst aptuveni 8 minūtes, t. i., no pasūtīšanas līdz brīdim, kad viesis ir paēdis. Tas ļoti patīk tiem, kuriem nav daudz laika pusdienu pārtraukumam, vai tiem, kuri vēlas pusdienām paredzēto laiku izmantot citām nodarbēm, taču vienlaikus nepalikt ar tukšu vēderu," – stāsta sarunu biedrs.

Saliedējiet kolektīvu

Nav noslēpums, ka pēc pandēmijas daudziem par darbavietu ir kļuvušas mājas. Taču "iLunch" ir taisnākais ceļš, lai mudinātu darbiniekus atgriezties birojos. Bez ērtas un ātras ēdiena piegādes darbavietā "iLunch" piedāvā uzņēmumiem arī kļūt par biznesa klientiem un izmantot papildu priekšrocības.

"Liela daļa "iLunch" restorānu atrodas biznesa centros, un izņēmums nav arī Rīgas restorāns. Tajā parasti pusdieno dažādu biroju darbinieki, tāpēc ir vērts izmantot iespēju katru dienu izvēlēties no plašā ēdienu piedāvājuma, ēdienu pēc pasūtīšanas saņemt vien divu minūšu laikā un arī ietaupīt," – saka R. Blagovs.

Daudziem uzņēmumiem un kolektīviem, pēc viņa teiktā, pusdienas "iLunch" jau ir kļuvušas par rituālu un tradīciju, kas stiprina saikni starp kolēģiem un paaugstina motivāciju darbā.

"Noteikti visi esam piedzīvojuši situācijas, kad ir grūti koncentrēties un strādāt, jo nomoka izsalkums. Taču, ja parūpēsieties par savu darbinieku pusdienām, esiet droši – viņi strādās produktīvāk. Turklāt pusdienlaiks ir brīdis, kad kolēģi var aprunāties brīvākā gaisotnē, atpūsties vai apspriest darba lietas neformālā vidē. Tādējādi tiek stiprināts komandas gars un savstarpējā sapratne," – nešaubās "iLunch" ražošanas vadītājs Latvijā.

Ja vēlaties kļūt par biznesa klientiem, vērsieties "iLunch" administrācijā Latvijā, zvanot pa tālruni +371 239 94 541.

Vairāk informācijas par "iLunch", īpašos piedāvājumus un akcijas meklējiet "Facebook" (https://www.facebook.com/ilunchinriga/) un "Instagram" (https://www.instagram.com/ilunchinriga/) kontā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!