Foto: Publicitātes foto

Līdzīgi kā citu autoražotāji arī "Peugeot" ir izveidojuši jauno talantu programmu, kuras ātrākie pārstāvji februāra sākumā startēs rallijā "Liepāja-Ventspils", informē "Peugeot Rally Academy".

"Peugeot Rally Academy" šosezon pārstāvēs trīs piloti, kas piedalīsies Eiropas rallija čempionātā (ERČ), un divi no tiem - Stefans Lefebvrē un Kreigs Brīns - ir pieteikušies dalībai ERČ otrajā posmā, rallijā "Liepāja-Ventspils".

Lefebvrē un Žeremijs Ansjans ir franču autoražotāja atbalstītā 2012. gada "Volant 207" seriāla uzvarētāji, kas ieguvuši tiesības šosezon startēt ERČ - Ansjans kā programmas uzvarētājs sešos posmos, Lefebvrē - četros. Savukārt 2012. gada SWRC pasaules čempions Kreigs Brīns "Peugeot rally Academy" komandai pievienojies kā rūpnīcas braucējs un startēs astoņos ERČ posmos.

"Man būs ļoti noslogots gads," saka 20 gadus vecais Lefebvrē. "Mans galvenais uzdevums ir uzkrāt pieredzi 2014. gada sezonai, un ralliji ārpus Francijas dos labāko iespēju salīdzināt sevi ar jauniem konkurentiem visā Eiropā. Es ļoti gaidu sacensības Latvijā!"

Abas ekipāžas startēs ar "Peugeot 207 S2000" klases automašīnām.

Kā zināms, ERČ posmam Latvijā ir pieteikušās arī trīs "O!Kartes Autosporta Akadēmijas" ekipāžas, kuru piloti ir šo puišu vienaudži, taču latvieši brauks ar citas klases automašīnām - "Ford Fiesta R2".

Rallijs "Liepāja-Ventspils" risināsies februāra sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!