Foto: Publicitātes foto

Pasaules rallija čempionāta (WRC) otrajā posmā, Zviedrijas rallijā, pēc otrās sacensību dienas līderpozīciju izdevies noturēt Sebastjanam Ožjēram ("Volkswagen"), kurš joprojām gandrīz par pusminūti apsteidz savu slaveno tautieti Sebastjanu Lēbu ("Citroen").

Sportistiem bija jāveic četri ātrumposmi divas reizes katrs, un otrajā braukšanas reizē no ceļa jau bija pazudis ledus un vietām risās parādījās grants, kas apgrūtināja braukšanu un iespaidoja rezultātu. Otrajā sacensību dienā Ožjērs uzvarēja tikai trijos no astoņiem dienas ātrumposmiem, tomēr pirmo vietu saglabāja.

No trešās uz ceturto vietu otrajā sacensību dienā noslīdēja otrs "Volkswagen" komandas pilots Jari-Mati Latvala, bet uz trešo pacēlās Madss Ostbergs.

Ar Latvijas licenci startējošais krievu pilots Vasīlijs Grjazins ("Ford Fiesta S2000") otrajā sacensību dienā atgriezās sacensībās pēc "Rally2" sistēmas, un uzrādīja visai atzīstamus rezultātus, 13. ātrumposmā ierindojoties pat 17.pozīcijā. Kopvērtējumā Vasīlijs ieņem 37.vietu no 40 "ierindā" esošām ekipāžām.

Trešajā sacensību dienā sportistiem būs jāveic vēl seši ātrumposmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!