Foto: M-Sport

Pasaules rallija čempionāta (WRC) komanda "M-Sport" ir gatavi pacīnīties par jauno beļģu pilotu Tjerī Nevilu, uz kuru "met acis" arī "Citroen" un jaunizveidotā "Hyundai" komanda.

25 gadus vecajam Nevilam šī ir otrā sezona pasaules čempionātā, un viņš kopvērtejumā atrodas otrajā vietā, dalot to ar pieredzējušo somu Jari-Mati Latvalu ("Volkswagen").

Beļģu pilots izteicies, ka labprāt paliktu "M-Sport" komandā, taču tā atkarīga no vienības galveno sponsoru "Qatar" plāniem attiecībā uz 2014. gada sezonu, kurā "M-Sport", iespējams, pāries uz "Ford Fiesta R5" automašīnām, raksta "autosport.com".

"Es neesmu runājis ar citām komandām," izteicies Nevils. "Man patīk strādāt ar "M-Sport" komandu un man vēl šogad ir daudz, ko darīt čempionātā."

Kā zināms, šosezon "M-Sport" komandu pārstāv trīs braucēji - Nevils, norvēģis Madss Ostbergs un krievs Jevgeņijs Novikovs. Līdz šim labākos rezultātus uzrādījis Nevils, kurš šosezon jau divreiz kāpis uz goda pjedestāla un kurš sakrājis jau 91 punktu. Ostbergs WRC kopvērtējumā ar 65 punktiem ir septītais, Novikovs - astotais (39 punkti).

Vēl šāgada čempionātā ir atlikuši pieci posmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!