Foto: Publicitātes foto

Latvijas jaunajam pilotam Ralfam Sirmacim ("SRT") gaidāmajā Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmā Azoru salās būs 13 konkurentu, liecina sacensību dalībnieku saraksts.

"SATA Rallye Acores" ir trešais no sešiem ERČ junioru ieskaites posmiem un tālākais rallijs čempionāta kalendārā. Junioru konkurencē šīm sacensībām pieteikušās kopumā 14 ekipāžas, ieskaitot kopvērtējuma līderus, zviedru Emīlu Bergkvistu ("Opel Adam R2"), britu Krisu Ingremu ("Peugeot 208 R2"), norvēģi Stīvu Roklandu ("Peugeot 208 R2") un vācieti Marijanu Grībelu ("Opel Adam R2"). Kopumā "SATA Rallye Acores" pieteikušās 76 ekipāžas.

Junioru čempionāta vērtējumā pēc diviem posmiem tālāk no sekotājiem ir atrāvies Bergkvists, kuram ir 78 punkti. Pilotus, kas kopvērtējumā ieņem no otrās piektajai vietai, šķir vien seši punkti - Ingremam ir 36, Sirmacim - 35, Roklandam 33 un Grībelam - 30 punkti.

Latvijas komanda "Sports Racing Technologies" ("SRT") šajā rallijā piedalīsies ar divām junioru ekipāžām - bez Sirmača Azoru salās startēs arī Vasīlijs Grjazins ("Peugeot 208 R2").

Pirmais ERČ junioru čempionāta posms bija "Rally Liepāja", otrais "Circuit of Ireland" asfalta rallijs. Azoru salu posms ir pirmais vasaras grants rallijs gan junioriem, gan pārējām ERČ ieskaites klasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!