Sestdien, 26. janvārī, tiks aizvadīts "333" Ziemas kauss 4. posms, kurš šoreiz pārbaudīs braucēju izturību un koncentrēšanās spējas, jo tas norisināsies pēc "endurance" (izturības) principa. Galvenais uzdevums – uzstādīt ātrāko visas distances laiku. Sacensību rītu sāks 4WD klase, bet pēcpusdienā startēs 2WD/RWD braucēji.

Saskaņā ar "endurance" formātu, katram dalībniekam paredzēti trīs iebraucieni ar trīs apļu distanci. Katrā no iebraucieniem tiks vērtēts kopējais iebrauciena apļu laiks. Divi labākie braucieni tiks ņemti vērā, nosakot posma kopvērtējuma rezultātus. Vienlaikus trasē atradīsies vairāki dalībnieki, līdz ar to pieļaujama arī apdzīšana, kas cīņas padarīs vēl aizraujošākas un skatāmākas.

Šī posma trases konfigurācija būs 1,9 km gara ar iekļautām visam pieejamajām grunts sekcijām, vietām izaicinot braucējus iepriekš neierastā virzienā.

Arī šajā posmā sacentīsies ne tikai "333" Ziemas kauss ieskaites klases, bet arī "RN Lada" klase, kurā sacensību dalībnieki brauc ar Reiņa Nitiša sagatavotām "Lada" automašīnām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!