Foto: Publicitātes foto

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti svētdien savā trekā piekāpās līgas līdervienībai Toruņas "eWinner Apator", piedzīvojot ceturto zaudējumu sezonas četrās sacensībās.

"Lokomotīve" piekāpās Toruņas "eWinner Apator" ar 39:51.

Daugavpiliešu rindās rezultatīvākais ar 12 punktiem bija Andrejs Kudrjašovs, pa septiņiem punktiem sakrāja Pontuss Aspgrēns un Jevgeņijs Kostigovs, pa pieciem punktiem ieguva trīs - Ķasts Puodžuks un Francis Gusts, divi punkti Oļegam Mihailovam, bet viens - Daniilam Kolodinskim.

Viesi izvirzījās vadībā jau ar pirmo braucienu, kurā Puodžuks guva punktu, bet Kolodinskis palika tukšā, zaudējot braucienu ar 1:5.

Ar tādu pašu rezultātu nācās zaudēt arī trešajā un ceturtajā braucienā, bet pirmā uzvara braucienā tika svinēta vien ar septīto mēģinājumu (4:2), panākot 13:23.

Devītajā braucienā Puodžuks atveda trīs un Kostigovs - divus punktus, samazinot atstarpi līdz līgas līderiem līdz 25:29.

Tomēr sacensību beigas atkal pagāja Toruņas vienības zīmē.

Pēc četrām sacensībām daugavpilieši bez izcīnītiem punktiem ieņem pēdējo astoto vietu līgā.

Jau ziņots, ka pirmajās cīņās "Lokomotīve" Lodzā ar 33:57 zaudēja Lodzas "KŽ Orzel", Daugavpilī ar 40:50 piekāpās Gdaņskas "Zdunek Wybrzeže" vienībai un Ostrovā Velkopolskā atzina "Arged Malesa TŽ Ostrovia" pārākkumu 41:49.

Nākamais mačs Polijas pirmajā līgā daugavpiliešiem plānots 6.augustā izbraukumā ar Tarnovas "Unia", kas ar trim uzvarām četros mačos ieņem otro vietu līgā.

"Lokomotīve" 2019.gada sezonā Polijas pirmajā līgā finišēja sestajā vietā septiņu komandu konkurencē. Sezonu iepriekš "Lokomotīve" iekļuva Polijas otrās līgas pusfinālā, bet 2015. un 2016.gadā komanda triumfēja "Nice" čempionātā. Pēc noteikumiem "Nice" līgas uzvarētāji iegūst tiesības startēt ekstralīgā, tomēr "Lokomotīvei" tas abas reizes tika liegts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!