Foto: Sadursme.lv

Pirmdien, 1. aprīlī Rīgas centrā, Krišjāņa Valdemāra un Elizabetes ielas krustojumā kāds jaudīga BMW vadītājs mēģināja izrādīties citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, pagriezienu izņemot sānslīdē, tomēr automobilis apgriezās ap savu asi, un BMW vadītājs notikuma vietu pameta ar kaunu.

Notikušo videoierakstā iemūžinājis kāds motorollera vadītājs, kurš K. Valdemāra ielā bija apstājies pie luksofora sarkanās gaismas. No Elizabetes ielas uz K. Valdemāra ielu pagriezienu pa labi veica kāds, spriežot pēc dobjās motora rūkoņas, jaudīgas BMW kupejas vadītājs, kurš šo manevru mēģināja veikt ar spolējošiem aizmugurējiem riteņiem.

Tomēr BMW vadītāja meistarība iepalika no spēkrata jaudas, tādēļ automobilis apgriezās ap savu asi un ar priekšdaļu pārbrauca ietves apmalei, par mata tiesu izvairoties no sadursmes ar apgaismes stabu. BMW vadītājs pabrauca atpakaļ un ar strauju paātrinājumu aizbrauca tālāk pa K. Valdemāra ielu.

Atgādinām, ka apzināta sānslīdes izraisīšana tiek uzskatīta par agresīvu braukšanu, par ko pienākas sods no 70 līdz 280 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!