Svētdien, 22. maijā, soctīklus pāršalca aculiecinieka video, kas filmēts pirms vairākiem mēnešiem un līdz šim internetā nebija nonācis. Tajā kāds BMW 6. sērijas "Gran Coupe" automobiļa vadītājs vēlējās izrādīties blakus braucošā BMW vadītājam, tādēļ braukšanu no krustojuma uzsāka ar spolējošiem aizmugurējiem riteņiem. Diemžēl autovadītāja spējas nebija lielākas par BMW jaudu, tādēļ spēkrats saslīdēja un pretējā joslā sadūrās ar "Audi".

Kā redzams aculiecinieka video, abi BMW Satekles ielas krustojumā, pašā Rīgas centrā, stāvēja pie luksofora pirmajā rindā. Iedegoties zaļajai gaismai, BMW 6. sērijas "Gran Coupe" vadītājs braukšanu uzsāka ar buksējošiem riteņiem, tomēr vienā brīdī auto saslīdēja uz kreiso pusi, kur pa pretējo joslu pie zaļās luksofora gaismas braukšanu bija uzsākuši vairāki automobiļi. BMW nonākot pretējā joslā, "Audi" nepaspēja līdz tam pilnībā apstāties un notika sadursme.

Valsts policija norāda, ka svētdien uz šo negadījuma vietu izsaukumu nav saņēmusi, iespējams, BMW un "Audi" vadītājs avāriju fiksēja saskaņotajā paziņojumā vai arī, visticamāk, sadursme notikusi pirms kāda ilgāka laika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!