Foto: пресс-служба ФКУ Упрдор «Северо-Запад»
Pirmdien, 10. oktobrī, Ļeņingradas apgabalā notikusi traģiska avārija, kuras rezultātā bojā gājis viens cilvēks, bet vēl 13 guvuši ievainojumus – divi no tiem hospitalizēti, bet pārējiem medicīniskā palīdzība sniegta negadījuma vietā.

Kā norāda aculiecinieki, ceļu satiksmes negadījums noticis uz Kingisepas ceļa – aptuveni 30 km pirms Krievijas robežas ar Igauniju, "Lux Express" autobusam saduroties ar pašizgāzēja tipa kravas automobili. "Pēc provizoriskas informācijas, avāriju izraisīja kravas automobiļa vadītājs," portālu "Delfi" informēja "Lux Express" starptautiskā biznesa vadītājs Raits Remmels.

Avārija notikusi ap pulksten 13.15 Narvas autoceļa 106. kilometrā – pēc sadursmes ar autobusu kravas automobilis esot uzliesmojis, vēsta portāls "Severo-Zapad".


"Autobusā bija divi vadītāji no "Lux Express" Latvijas bāzes, no kuriem viens gāja bojā notikuma vietā. Otrs autobusa vadītājs ir cietis un atrodas slimnīcā," atklāj Remmels, ""Lux Express" izsaka līdzjūtību bojāgājušā autovadītāja tuviniekiem un kolēģiem."

Negadījuma vietā strādā glābšanas dienesti, policija un mediķi – trīs neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes. Divi cietušie tika nogādāti Kingisepas slimnīcā.

"Lux Express" autobuss no Sanktpēterburgas izbrauca pulksten 11.30, tajā bija 18 cilvēki: divi vadītāji un 16 pasažieri – deviņi Latvijas pilsoņi, četri Krievijas pilsoņi, kā arī pa vienam Lietuvas, Vācijas un Uzbekistānas pilsonim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!