Foto: Sadursme.lv
Trešdienas darbadienas beigās, 16. augustā, ap pulksten 17.50 Rīgā, Ieriķu ielā "Volkswagen Passat" vadītājs brauca neadekvāti – taranēja spēkratus un bojāja nekustamos īpašumus –, bet beigās ietriecās trolejbusa kontaktlīniju stabā. Notikušā aculiecinieki viņu izrāva no automašīnas, jo bijis acīmredzami piedzēries.

Sākotnējā Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka 1962. gadā dzimušais vīrietis negadījuma rezultātā guva traumas un tika nogādāts medicīnas iestādē.

Tāpat policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis pirms tam esot izraisījis ceļu satiksmes negadījumu arī ar citu transportlīdzekli un sabojājis vairākus nekustamos īpašumus, pēc kā notikuma vietu pametis.

Saistībā ar notikušo Valsts policijā ir uzsākti divi administratīvā pārkāpuma procesi, notiek izmeklēšana un skaidroti notikušā apstākļi, tostarp, vai minētā transportlīdzekļa vadītājs tobrīd neatradās apreibinošo vielu ietekmē.

Savukārt negadījuma aculiecinieki norāda, ka autovadītājs bijis acīmredzamā alkohola reibumā. "Vadītājs bija pilnīgā pālī, pat nezinu, cik promiles tur varētu būt," raksta aculieciniece Kristīne, "pēc izvilkšanas no mašīnas zālē vārtījās, vispār neko nesaprazdams, gandrīz ne skrambiņas vecim. Turpat staigāju ar suni 20 metru tālāk, kad viņš ienesās stabā. Paldies Dievam, neviens necieta, un drausmīgi apzināties, ka šādi cilvēki piedalās satiksmē".

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!