Foto: Sadursme.lv

Internetā nonākušas fotogrāfijas ar kārtējo vandalisma aktu pret koplietošanas servisa "Bolt" elektriskajiem skrejriteņiem – šoreiz tie ir sasviesti Pļavnieku mežā, kur nemaz nomnieki nedrīkst noslēgt savu braucienu, kā arī dažs no skrejriteņiem ir arī izdemolēts.

Uzņēmums "Bolt" par šo konkrēto gadījumu uzzinājis, saņemot informāciju no garāmgājēja. "Pat ja kādam šāda rīcība šķiet kā joks vai izklaidējoša aktivitāte, nomas skrejriteņi tomēr ir "Bolt" īpašums un šādus gadījumus, kad skrejriteņi tiek apzināti pārvietoti uz neatbilstošām vietām un tiek bojāti, uzskatām par vandalismu," portālam "Delfi" uzsver Valts Marga, "Bolt" skrejriteņu speciālists Latvijā.

"Bolt" ir sazinājies ar Valsts policiju, kā arī izmeklēšanas mērķiem sniedz visu nepieciešamo informāciju.

Tāpat arī "Bolt" aicina ikvienu iedzīvotāju ziņot uzņēmumam kā par vandalisma, tā arī par jebkādiem nepiemērotiem gadījumiem, kur iesaistīti "Bolt" skrejriteņi. Jo precīzāku informāciju uzņēmums saņems no iedzīvotājiem, jo operatīvāk šādas situācijas varēšot atrisināt. Sazināties ar "Bolt" var, izmantojot mobilo lietotni vai mājaslapā aizpildot pieteikumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!