Foto: Aculiecinieka foto
"Maskavas iela ar trim braukšanas joslām nav īstā vieta, kur stāvēt izripojušai automašīnai," atzīst pati autovadītāja, kura Ķengaragā novietoja stāvēšanai savu "VW Golf" un aizmirsa aktivizēt tā stāvbremzi. Rezultātā automobilis bija patvaļīgi izripojis uz ceļa braucamās daļas, bet apkārtējie vēl pirms autovadītājas atgriešanās bija parūpējušies par negadījuma seku likvidēšanu.

"Jūsu automašīna bija izripojusi no vietas – iestūmu atpakaļ un paliku zem riepām akmeņus, lai automobilis atkal neizripotu," ar roku rakstīts uz rūtiņu lapas, kas bija novietota aiz priekšējā vējstikla tīrīšanas slotiņas.

Kad auto bija izripojis uz ielas braucamās daļas, kāda vietējā iedzīvotāja par to ar fotogrāfijām ziņoja vietējās apkaimes "Facebook" diskusiju grupā. Ņemot vērā, ka automobiļa vadītājs uzreiz nereaģēja, vietējie iedzīvotāji paši novērsa negadījuma sekas, automobili iestumjot atpakaļ stāvvietā un nofiksējot to vietā.

"Liels paldies anonīmajam labdarim! Nezinu, pa kādiem mākoņiem lidinājos, aizmirstot novilkt stāvbremzi, jo parasti to uzreiz izdaru automātiski, bet šoreiz varēju skaisti palikt bez mašīnas," raksta automobiļa saimniece Diāna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!