Foto: DELFI Aculiecinieks

Kopš aprīļa vidus pa mūsu valsti krustu šķērsu ir izbraukājusi "Ceļu reportiera" automašīna. Ir fiksēti ceļu satiksmes pārkāpumi, satiksmes nejēdzības un kuriozi. "Ceļu reportiera" Hyundai automašīna bija neiztrūkstoša vairāku masu pasākumu, koncertu un festivālu viešņa.

Šobrīd "Delfi" un "Skandi Motors" projekts ir pietuvojies noslēgumam. Ir pienācis laiks automašīnas atslēgas nodot pēdējā dalībnieka rokās. Un tātad - pirmdien "Ceļu reportiera" Hyundai ix35 savā rīcībā pārņēma mūsu autore, kas "Delfi Aculiecinieka" slejās publicējas ar segvārdu "Menestrelia", bet īstajā vārdā ir Karīna.

Karīna ir salīdzinoši jauns "Delfi Aculiecinieka" autors, taču pāris mēnešu laikā viņa sevi ir pierādījusi kā uzcītīgs un atbildīgs reportāžu meistars. Jāpiebilst, ka Karīna ir jūrmalniece, bet šīs nedēļas laikā Jūrmalā risinās festivāls "Jaunais vilnis", kura laikā pa pilsētu pārvietojas gan slavenības, gan viņu automašīnas. Cerēsim, ka reportiera kamera un automašīnas video reģistrators palīdzēs mums vairāk iepazīt Jūrmalu "Jaunā viļņa" noskaņās. Tā kā novēlēsim Karīnai līdzenu ceļu un reportiera veiksmi!


"DELFI Aculiecinieka" un "Skandi Motors" ceļu reportiera projektu atbalsta kompānija "If Apdrošināšana", auto drošības sistēmu ierīkotājs "Caromat", kā arī interneta veikals www.2me.lv.

Sūtiet reportāžas "Delfi Aculieciniekam" uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par "Delfi Aculiecinieka" autoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!