Foto: Kadrs no video
"Delfi" Aculiecinieks Indzha Brīvības un Biķernieku ielu krustojumā nofilmējis video, kurā redzams, kā kāds motorollera vadītājs klaji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus.

"Krustojumā deg zaļā gaisma – motorollera vadītājs sāk bremzēt, kā rezultātā man nācās pārbraukt krustojumu pie dzeltenās gaismas. Šo manevru uzskatīju par ļoti aizdomīgu un, atkārtoti skatoties video, rodas pārliecība, ka tieku speciāli piebremzēts, lai atstātu mani krustojumā pie sarkanā), bet kas seko tālāk...

Brīvības gatve un Biķernieku ielas krustojums. Man un laikam arī motocikla vadītājam vienkārši nav ko teikt par šo motorollera vadītāju. Vienkārši bez komentāriem!

Motorollera vadītāj, nokaunies par savu rīcību un turpmāk tā vairs nedari – kā nekā skola sākusies, un mums visiem jābrauc prātīgi!"

P.S. Visiem saprotamu iemeslu dēļ video ir noņemta skaņa.

Redakcija aicina piedalīties portāla "Delfi", "Drošas braukšanas skolas" (DBS) un lielākā GPS un videoreģistratoru izplatītāja Baltijā www.gpspro.lv kopīgi rīkotajā "Ceļu reportiera" jaunajā sezonā. Labāko reportāžu autori īpašumā iegūs vērtīgas balvas no DBS un videoreģistratorus SMART 2680! Vairāk informācijas par projektu: 'Ceļu reportieris' uzsāk jaunu - drošas braukšanas - sezonu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!