Kāds aculiecinieks iemūžinājis neatlaidīgu "Bolt" taksometra vadītāju, kurš 5. jūlijā Jūrmalā mēģināja uzbraukt pa kāpnēm blakus ēkai. Paša spēkiem viņam tas neizdevās, tādēļ talkā nāca Jūrmalas viesi, kuri kopīgiem spēkiem taksometru uzstūma pa trepēm.

Kā redzams aculiecinieka video, "Škoda Octavia" universāļa, kam uz priekšējām durvīm ir taksometru kompānijas "Bolt" uzlīme, vadītājs cenšas uzbraukt pa trim pakāpieniem pie kādas ēkas. Viņš mēģina piebraukt kāpnēm no dažādiem leņķiem, bet ar priekšpiedziņas auto spēkiem tas neizdodas – riteņi buksē. Beigās talkā nāca trīs vīrieši, kuri tad arī taksometra vadītājam palīdzēja ar stumšanu uzbraukt pa kāpnēm un doties tālākā ceļā…

""Bolt" stingri iestājas par ceļu satiksmes noteikumu pareizu ievērošanu," situāciju komentē "Bolt" preses sekretars Mants Čižs. "Pirms sadarbības uzsākšanas partneršoferus iepazīstinām ar sadarbības noteikumiem un nosacījumiem. Regulāri monitorējam, lai partneršoferi noteikumus ievērotu. Gadījumos, kad partneršoferi noteikumus neievēro, "Bolt" var izteikt brīdinājumu, taču, ja pārkāpumi atkārtojas, var tikt ierobežota vadītāja piekļuve platformai. Šobrīd mums nav informācijas par šī partneršofera rīcības iemesliem, taču nepieciešamības gadījumā esam arī gatavi sadarboties ar policiju."

Jāatzīmē, ka šis nav pirmais gadījums, kad "Bolt" taksometrs iemūžināts, braucam pa kāpnēm. Pirms pāris mēnešiem, 6. maijā, Rīgā, Krasta ielā, konferenču centra "ATTA Centre" stāvlaukumā "Toyota" vadītājs ar "Bolt" uzlīmēm uz sāniem bija uzbraucis uz kāpnēm, bojājot tās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!