Naktī no sestdienas uz svētdienu, 13. augustā, ap pusčetriem no rīta Līvānu novadā notika ceļu satiksmes negadījums ar BMW, kurā atradās pieci jaunieši. Sākotnēji viņi paši filmēja un soctīklos publicēja video, kā ar "BMW 740i" traucas 200 km/h ātrumā, bet pēc tam avarēja.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) izsaukumu uz negadījuma vietu saņēma pulksten 3.36 no rīta. Avārijas vietā ieradās trīs NMPD mediķu brigādes, tai skaitā ārsta speciālistu brigāde, kas steidzas palīgā īpaši kritikās situācijās.

Pēc piecu cietušo apskates, divas personas smagā stāvoklī un viena apmierinošā stāvoklī ar dažāda smaguma pakāpju traumām tika nogādātas ārstniecības iestādē.

Šī BMW vadītājs ir dzimis 2005. gadā un ir jau sasniedzis pilngadību, kā arī ir ieguvis autovadītāja tiesības, turklāt viņa izelpā alkohols netika konstatēts, norāda Valsts policija.

Kā stāsta aculiecinieki, BMW brauca no Jēkabpils puses uz Līvāniem. Tuvojoties apdzīvotajai vietai, autovadītājs nolēma attīstīt ātrumu ap 200 km/h. Iebraucot Līvānos, A6 šoseja sadalās un tai pa vidu ir saliņa – autovadītājs nesavaldīja spēkratu un aizķēra saliņu, kā rezultātā transportlīdzeklis avarēja.

Tāpat aculiecinieki norāda, ka spēkrata vadītājs ticis cauri bez lielām traumām, bet otram puisim bijusi sasista roka un galva. Divas no meitenēm ar ļoti smagām traumām nogādātas slimnīcā, bet trešā brīnumainā kārtā tikusi cauri sveikā un traumas nav guvusi.

Kā redzams pašu jauniešu publicētajos video un fotogrāfijās, gadsimta mijas "BMW 740i" (E38 – rūpnīcas indekss) avārijā ir galīgi saplacināts, visticamāk, apmetot ne vienu vien kūleni.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!