Foto: Sadursme.lv
Pirmdien, 18. septembrī, ap pulksten 17.30 Rīgā, Vanšu tilta sākuma posmā – Krišjāņa Valdemāra un Citadeles ielas krustojumā notika sadursme starp "Porsche" un "Toyota" automobiļiem. Tomēr pēc policijas izsaukšanas "Porsche" spēkratā iesēdās cits autovadītājs un negadījuma vietu pameta.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas pagaidām nenoskaidrots automašīnas "Porsche" vadītājs, veicot labā pagrieziena manevru no Citadeles ielas, izraisīja sadursmi ar automašīnu "Toyota". Pēc negadījuma "Porsche" vadītājs aizbrauca no negadījuma vietas.

Kā internetā publicētajā video pastāstīja "Toyota" vadītāja, pēc sadursmes viņa piegājusi pie "Porsche", kur priekšējos sēdekļos bijušas divas jaunas meitenes, kuras atteicās izkāpt no spēkrata. Aicinātas aizpildīt saskaņoto paziņojumu, meitenes mēģināja sarunāt grozīt liecības par to, kas patiesībā sēdējis pie stūres.

"Toyota" vadītājai rodoties aizdomām, ka meitenes ir nepilngadīgas un bez autovadītāja tiesībām, izsauca policiju. Uzzinājušas, ka drīz ieradīsies policija, meitenes pieaicināja kādu vīrieti, kas iesēdās pie "Porsche Panamera" stūres, ilgi tūļājās, lai automobili iedarbinātu ("Porsche" aizdedzes atslēga tradicionāli ir pa kreisi no stūresrata) un pameta negadījuma vietu. "Porsche" bija aprīkots ar Polijas reģistrācijas numurzīmēm. Vērīgākie aculiecinieki soctīklos norādīja, ka naktī uz otrdienu šis auto stāvēja Vecrīgā, Smilšu ielā.

Par ceļu satiksmes negadījuma faktu un notikuma vietas atstāšanu Valsts policija ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu un izmeklē negadījuma apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!