Foto: Aculiecinieka foto

Svētdien pa dienu uz Jūrmalas šosejas virzienā uz Lielupi izveidojies pamatīgs sastrēgums, kas aizņem visas trīs lielceļa joslas, portālu "Delfi" informēja aculiecinieki.

Aculieciniece Nora portālam "Delfi" pastāstīja, ka sastrēgums virzienā uz Jūrmalu sākas jau no Piņķiem, tomēr visu laiku no Rīgas puses brauc klāt jaunas automašīnas, kas mašīnu rindu padara tikai garāku.

Uz Jūrmalas šosejas gaisa temperatūra šobrīd sasniedz +30 grādus, piebilst aculieciniece. Šosejas malā stāv arī vairākas automašīnas.

Jau ziņots, ka šādi sastrēgumi karstās vasaras dienās uz šosejas veidojas regulāri, jo pirms Jūrmalas daļai autobraucēju ir jāiegādājas pilsētas caurlaides, un daudzi atpūtnieki joprojām nav apguvuši sistēmu, kā tās var nopirkt arī digitāli.

Visērtāk iebraukšanas caurlaidi iegādāties ir maksājumu lietotnē "Mobilly", kā arī Jūrmalas pašvaldības mājaslapā, nevis stāvēt rindā uz caurlaides aparātu. Turklāt par caurlaidi var maksāt arī pēc Jūrmalas apmeklējuma – līdz tās pašas kalendārās dienas pusnaktij.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!