Vācu tūninga ateljē „Arden”, kas specializējas britu luksusa automobiļu pārveidošanā, prezentējis savu jaunāko programmu „Jaguar XK” kupejai un kabrioletam, kas tiek komplektēts ar jauno 510 zirgspēku pieclitru V8 kompresormotoru. Tūnings skāris ne tikai vizuālus, bet arī tehniskus uzlabojumus, iegūstot „Arden AJ20 Wild Cat” nosaukumu.

Pieclitru V8 kompresormotora jauda palielināta par 30 zirgspēkiem, sasniedzot 540 ZS, bet maksimālais griezes moments – par 50 Nm, kopumā „Arden” izpildījumā attīstot 675 Nm. Noņemot elektronisko ātruma ierobežojumu pie 250 km/h atzīmes, „Arden” uzlabotā „Jaguar” kupeja un kabriolets spēj paātrināties līdz 320 km/h.

Ņemot vērā tik lielu iespējamā maksimālā braukšanas ātruma palielinājumu, „Arden” uzstādījis sportiskāka regulējuma balstiekārtu, kas tiek piedāvāta „V-Max” pakotnē papildus 21 collas riteņu diskiem. Starp citām atšķirībām tehnikā ir izplūdes sistēma ar četrām izejām, kas pēc „Arden” apgalvojuma rada skaņu, kas nav no šīs pasaules.

Vizuālie pārveidojumi „Jaguar” kupejai ir kā jau pazīstamajai „Arden AJ20” modifikācijai, ieskaitot hromēto radiatora dekoratīvo režģi, diožu gabarītu gaismas buferī un pagrieziena rādītājus sānskata spoguļu ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!