Foto: Publicitātes foto

Japānas tūninga kompānija "Damd" izstrādājusi interesantu "Toyota GT86" projektu, kā dizainā izmantojuši elementus no "Aston Martin V8 Vantage". Tūninga kompānija tamlīdzīgā stilā pārveidojusi japāņu sportiskā spēkrata eksterjeru un interjeru, kamēr tehniskā ziņā izmaiņas nav veiktas.

Pārbūves ietvaros "Toyota GT86" priekšējais buferis komplektā ar radiatora dekoratīvo režģi tika izgatavots "Aston Martin" raksturīgajā veidolā. Vēl eksterjerā ir citādi priekšējie spārni, aizmugurējais buferis, sānskata spoguļu korpusi, sliekšņu dekoratīvās uzlikas un aizmugurējais spoileris. Interjers pāršūts tumši un gaiši brūnas ādas kombinācijā.

Vēl šis spēkrats ir aprīkots ar 19 collu "Rays" riteņu diskiem un "Bridgestone Potenza" riepām, sportiskāka skanējuma izplūdes sistēmu un "Spirit Racing" amortizatoriem, kā arī "Acre" bremžu mehānismiem.

"Toyota GT86" īpašniekiem priekšējais buferis "Aston Martin" stilā izmaksās 148 tūkstošus jenu (1084 eiro), bet visi eksterjera pārveidojuma elementi, neskaitot pārkrāsošanas izmaksas, maksās 336 tūkstoš jenu (2461 eiro).

Atgādinām, ka "Toyota GT86" tiek komplektēts ar divlitru atmosfērisko benzīna dzinēju, kas attīsta 200 zirgspēku jaudu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!