Foto: Publicitātes foto

"Honda" pašlaik notiekošajā Tokijas autoizstādē prezentējis jaunās paaudzes "Jazz" hečbeku, kas tirdzniecībā Eiropā nonāks 2020. gadā. Jaunais automobilis kļūs par pirmo modeli "Honda" Eiropas tirgus piedāvājumā, kuram būs "e:HEV" emblēma, kas liecina par jaunā hibrīda spēka agregāta esamību.

"Honda Jazz e:HEV" hibrīda spēka agregāta sastāvā ir 1,5 litru benzīna dzinējs un divi elektromotori, kuru kopējā jauda pagaidām netiek atklāta. Turklāt hibrīds būs arī vienīgā pieejamā "Honda Jazz" modifikācija Eiropas tirgū.

Līdz ar klasisko hečbeku tirgū nonāks arī paaugstinātās pārgājības modifikācija "Jazz Crosstar", kas no standarta modeļa atšķiras ar augstāku klīrensu, radiatora dekoratīvā režģa dizainu, plastmasas uzlikām pa virsbūves perimetru un jumta reliņiem.

No citiem jauninājumiem "Honda Jazz" modelim var minēt pilnveidoto "Honda Sensing" sistēmu, kurā ir adaptīvā kruīza kontrole un automātiskā ekstrēmās bremzēšanas sistēma, kas atpazīst arī gājējus un velosipēdistus diennakts tumšajā laikā.

Pērn visā pasaulē tika realizēti nepilni 300 tūkstoši "Honda Jazz" automobiļu, kas šim modelim nodrošināja 55. vietu vispārdotāko automobiļu sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!