Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Honda" oficiāli parādījusi modernizēto "Jazz" modeli, kas ieguvis modifikāciju "Dynamic" un daudz jaudīgāku motoru. Plašākai sabiedrībai atjauninātais "Jazz" tiks parādīts rudenī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

Atjauninātais "Honda Jazz" atšķiras ar modernizētiem priekšējiem lukturiem, citāda radiatora dekoratīvā režģa un buferiem. Tāpat mazauto iegūs jaunu 1,5 litru benzīna dzinēju, kas attīsta 130 zirgspēku jaudu un kas tiks sajūgts ar modernizētu variatora transmisiju. Ražotājs šai modifikācijai vidējo degvielas patēriņu sola 5,4 litru apmērā uz 100 km.

"Honda Jazz" piedāvājumā arī turpmāk būs pieejams 102 ZS jaudīgais 1,2 litru agregāts, kas būs pieejams arī jaunajā "Dynamic" komplektācijā. Jaunā versija atšķiras ar skarkaniem akcentiem priekšējā buferī, aizmugurējo difuzoru, spoileri virs bagāžnieka vāka, citādām sliekšņu uzlikām, diožu lukturiem un melniem 16 collu riteņu diskiem.

Modernizētā "Honda Jazz" interjerā būs jauni apdares materiāli, bet ar ādu būs pārvilkts gan stūresrats, gan pārnesumkārbas vadības sviras uzgalis.

Tirdzniecībā Eiropā modernizētais "Honda Jazz" nonāks novembrī, bet pirmie klienti to saņems nākamā gada sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!