Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Chevrolet" šodien atklājusi jaunās paaudzes "Camaro" sportiskā modeļa dinamiskos raksturlielumus. Visjaudīgākajā modifikācijā amerikāņu "muskuļu auto" no vietas līdz 60 jūdzēm stundā (96 km/h) paātrināsies četrās sekundēs, bet klasisko ceturtdaļjūdzes (402 m) dragreisa distanci paveiks 12,3 sekundēs.

Tik labus dinamiskos raksturlielumus sasniedz "Chevrolet Camaro" visjaudīgākā versija "SS", kas aprīkota ar 455 ZS jaudīgo 6,2 litru V8 dzinēju un astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Tāpat automobilim pieejams 3,6 litru V6 motors, kas attīsta 355 ZS, kā arī jaunais divu litru četrcilindru turbopūtes dzinējs, kas attīsta 275 ZS jaudu. Visi spēka agregāti pieejami kā ar manuālo, tā arī automātisko pārnesumkārbu atkarībā no pircēja vēlmes.

Jaunās paaudzes "Chevrolet Camaro" konstrukcijā izmantoti aptuveni 70 procenti principiāli jaunu komponenšu, kas speciāli izstrādātas šim modelim. Rezultātā bāzes versijā "Camaro" ir par 167 kilogramiem vieglāks nekā priekštecis, bet jaudīgā "SS" versija – par 101 kg vieglāka.

Tirdzniecībā ASV jaunais "Camaro" nonāks jau šoruden. Bāzes versijā tas maksās 26 695 ASV dolārus (23 552 eiro), bet jaudīgais "SS" – 37 295 dolārus (32 904 eiro).


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!