Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Dacia" pašlaik notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentējusi jaunās paaudzes "Logan" universāli "MCV". Šis otrās paaudzes universālis būs pieejams tikai piecvietīgajā versijā atšķirībā no priekšteča, kas bija arī septiņvietīgā modifikācijā.

"Dacia Logan MCV" bagāžas nodalījuma tilpums ir 573 litri, bet nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā šis tilpums palielināms līdz 1518 litriem. Bagāžniekā varēs ievietot priekšmetus ar līdz pat 2,7 metru garumu.

Tāpat salonā ir dažādas sīklietu novietnes ar kopējo tilpumu 16 litri, ieskaitot nišas priekšējās un aizmugurējās durvīs, kā arī centrālo konsoli.

"Dacia Logan MCV" pircēju izvēlei būs divi benzīna dzinēji – 0,9-litru turbopūtes benzīna motors ar 90 ZS un 1,2-litru četrcilindru agregāts ar 75 ZS. Vēl pieejams arī 1,5-litru dīzeļdzinējs ar 90 ZS.

Automobiļa standarta aprīkojumā būs elektroniskā braukšanas stabilizācijas sistēma ESP, hidrauliskais stūres pastiprinātājs un divi gaisa drošības spilveni. Dārgākās modifikācijās pieejams gaisa kondicionētājs, kruīza kontrole, novietnes sensori un multimediju sistēma ar septiņu collu ekrānu, kā arī navigācijas sistēma.

Tirdzniecībā Eiropā "Dacia Logan MCV" nonāks aprīlī, bet pirmie klienti savus spēkratus saņems jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!