Foto: Publicitātes foto

Britu autoražotājs "Land Rover" uzsācis laika atskaiti līdz jaunā "Range Rover" pasaules pirmizrādei, publicējot jaunā luksusa modeļa pirmo attēlu. "Land Rover" jaunais flagmanis oficiāli tiks prezentēts nākamās nedēļas otrdienā, 26. oktobrī, ko ikviens interesents varēs tiešraidē skatīties autoražotāja kanālā "YouTube" vietnē.

Jaunais modelis būs jau piektās paaudzes "Range Rover". Līdzšinējais, ceturtās paaudzes "Range Rover", debitēja 2012. gadā un tika modernizēts 2017. gadā. Pēc provizoriskas informācijas, tā pēctecis būs izstrādāts uz platformas "Modular Longitudal Architecture" (MLA), kas ir savietojama ar dažāda līmeņa elektrifikācijas iespējām – gan hibrīda, gan simtprocentīgi elektriskā.

Kā redzams ražotāja publicētajā ilustrācijā, jaunais "Range Rover" saglabās savas līdzšinējās proporcijas, bet tā stils vairāk atgādinās "Velar" modeli. "Range Rover" joprojām būs "Land Rover" flagmanis, bet greznībā un komfortā būs vēl vairāk pietuvināts "Bentley Bentayga" un "Rolls-Royce Cullinan" modeļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!