Foto: Publicitātes foto

Jaunais trešās paaudzes "Range Rover Sport" gatavojas savai debijai, kas pasaules mēroga pirmizrādē notiks pēc divām nedēļām – 10. maijā.

Jaunais modelis turpinās savu priekšgājēju drosmīgos varoņdarbus, līdz ar savu debiju pieņemot unikālu izaicinājumu. "Range Rover Sport" līdz šim ir veiksmīgi izpildījis dažādus izaicinājumus, ieskaitot rekorda braucienu Paikspīkas kalnā, pirmo reģistrēto Arābijas pussalas "Tukšā kvartāla" tuksneša šķērsošanu un pirmo braucienu pa 999 pakāpienu akmens kāpnēm uz Debesu vārtiem Ķīnā 2018. gadā.

Ražotāja pagaidām pirmie četri publicētie fotoattēli sniedz pirmo ieskatu jaunā modeļa interjerā, kas būšot ļoti moderns.

Visdinamiskākais "Range Rover" saimes biedrs ir radīts pilnībā no jauna. Jaunais "Range Rover Sport" globālo pirmizrādi piedzīvos otrdien, 10. maijā. Prezentācijas video tiešraidei varēs sekot no pulksten 21.00 pēc vietējā laika "Land Rover" "YouTube" kanālā.

Pēc provizoriskas informācijas, trešās paaudzes "Range Rover Sport" iezīmēs markas pāreju elektrificētajā nākotnē. Tam būšot ievērojami stingrāka virsbūve pret lieci un vērpi, lai sīvāk konkurētu ar "Porsche Cayenne" arī sportiskuma ziņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!