Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Nissan" prezentējusi apvidus automobiļa "Patrol" sportisko modifikāciju "Nismo". Automobilis izgatavots par godu "Nismo" zīmola debijai Tuvo Austrumu tirgū, kur tagad būs nopērkami šīs versijas "370Z" un "GT-R" modeļi.

"Nissan Patrol Nismo" aprīkots ar 5,6 litru V8 dzinēju, kas attīsta 435 zirgspēku jaudu (par 30 ZS vairāk nekā standarta modelī). "Nismo" versijas dzinēja maksimālais griezes moments netiek atklāts, tomēr standarta versijai tas ir 560 ņūtonmetru. "Nismo" pārstāvji vien atklāj, ka maksimālais griezes moments ir pieejams 70% apgriezienu diapazonā.

Tāpat netiek precizēti "Nissan Patrol Nismo" dinamiskie raksturlielumi. Standarta versijā šis apvidnieks no vietas līdz 100 km/h paātrinās 6,6 sekundēs un maksimāli sasniedz 210 km/h ātrumu.

Neskaitot jaudīgāku motoru, "Nissan Patrol Nismo" atšķiras arī ar agresīvāka viedola virsbūves aerodinamisko elementu komplektu, greznāku salona apdari, modernizētu balstiekārtu ar "Bilstein" amortizaotriem, citāda regulējuma stūres sistēmu un 22 collu "Rays" riteņu diskiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!