Foto: Publicitātes foto

Internetā nonākuši pirmie fotoattēli ar jaunās paaudzes "Porsche Cayenne". Autoražotājs jaunā apvidus automobiļu prezentāciju ieplānojis otrdien, 29. augustā, bet plašākai sabiedrībai jaunais "Porsche Cayenne" tiks izrādīts septembrī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

Spriežot pēc fotoattēliem, jaunais "Porsche Cayenne" eksterjerā praktiski pilnībā atkārto līdzšinējo modeli. Būtiskākās izmaiņas virsbūves dizainā ir aizmugurējā daļā, kur lukturi izveidoti jaunā "Panamera" stilā – visā virsbūves platumā.

Ja eksterjers būtiski neatšķiras no priekšteča, tad jaunā "Porsche Cayenne" interjers gan ir mainījies pilnībā. Automobilim ir jauna dizaina priekšējais panelis ar milzīgu multimediju sistēmas ekrānu, tāpat mainīts veidols arī citām vadības ierīcēm.

Jaunais "Porsche Cayenne" ir izstrādāts uz "Volkswagen" koncerna "MLB Evo" modulārās platformas, kas jau izmantota "Audi Q7" un "Bentley Bentayga" modeļa pamatā.

"Porsche Cayenne" tiks komplektēts ar sešu un astoņu cilindru dzinējiem. Tāpat gaidāma arī apvidus automobiļa sportiskā modifikācija, kura varētu attīstīt pat 700 zirgspēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!