Foto: LETA

Latvijas Ūdens motosporta federāciju (LUMSF) arī nākamos četrus gadus vadīs Atis Slakteris, kurš otrdien biedru pilnsapulcē saņēma vienbalsīgu atbalstu, informē LUMSF.

Bijušais Latvijas finanšu, aizsardzības un zemkopības ministrs Slakteris LUMSF vadītāja amatā ievēlēts trešo reizi. Savukārt par viceprezidentu ievēlēts Dmitrijs Šillers.

Turpmāk LUMSF valdē strādās arī Māris Mors, Armands Musts, Valdis Ķukalks, Didzis Paegle, Ņikita Lijcs, Ieva Millere.

Slakteris pēc pārvēlēšanas amatā uzsver, ka iepriekšējā periodā šīs federācijas sportisti kļuvuši gan par Eiropas, gan pasaules čempioniem. Tāpat Latvijai esot viena no pasaules spēcīgākajām jauniešu izlasēm.

"Arī iepriekšējo gadu, kas pagāja Covid-19 ēnā, mēs aizvadījām izcili. Mums notika Latvijas čempionāts vairākos posmos ar lielu dalībnieku skaitu. Noorganizējām vairākas starptautiskas sacensības, par kurām sajūsminājās ārvalstu sportisti. Šis gads arī nebūs viegls, lai izvadītu ūdens motosporta saimi cauri visiem sarežģījumiem un pie pirmās iespējas atkal visi veiksmīgi nostātos uz starta līnijas," LUMSF citē Slaktera teikto.

LUMSF biedru sapulce un prezidenta vēlēšanas noritēja attālināti, ievērojot visus noteiktos ierobežojumus Covid-19 izplatības mazināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!