Foto: Publicitātes foto
Dalību šāgada "auto 24 Rally Estonia", kas ir viens no lielākajiem rallijiem Baltijā, nupat apstiprinājusi pasaules čempionāta komanda "Ferm Power Tools WRT" divu ekipāžu sastāvā, portālu "Delfi" informē organizatori.

Igaunijas rallijā "Ferm Power Tools WRT" pārstāvēs holandieši Deniss Kuipers un Renē Kuipers. Deniss startēs ar "Ford Fiesta S2000", bet viņa tēvs Renē – ar "Ford Focus WRC" automašīnu. Šī holandiešu rallistiem būs pirmā viesošanās sacensībās Baltijā.

"auto 24 Rally Estonia" ralliju "Ferm Power Tools WRT" izmantos kā iesildīšanās sacensības pirms pasaules čempionāta posma, Somijas WRC rallija.

Iepriekš ziņots, ka Igaunijas rallijā arī šogad piedalīsies pasaules junioru čempions, čehs Martins Prokops, kurš šajā rallijā piedalījās arī pērn.

"auto 24 Rally Estonia" risināsies 15.-16. jūlijā Dienvidigaunijā. Tas ir ceturtais Igaunijas un otrais Baltijas čempionāta posms un vienīgās autosporta sacensības Igaunijā, kas iekļautas FIA kalendārā. "auto 24 Rally Estonia" pretendē uz iekļūšanu FIA Eiropas vēsturisko automobiļu čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!