Foto: AFP/Scanpix/LETA

Četrkārtējais F-1 čempions Sebastjans Fetels nākamajā sezonā pievienosies “Racing Point” komandai, kas tiks pārdēvēta par “Aston Martin”, paziņojusi komanda.

Jau vēstīts, ka trešdien līdzšinējais “Racing Point” komandas braucējs Serhio Peress paziņoja, ka nepaliks komandā nākamajā sezonā, pastiprinot iespēju, ka Fetels pievienosies vienībai nākamajā sezonā. Apstiprinājumu nebija ilgi jāgaida, jo jau ceturtdien “Racing Point” paziņoja par līguma parakstīšanu ar Fetelu.

Kā vēsta komanda, līgums ar Fetelu noslēgts uz “2021. gada sezonu un pēc tās".

“Esmu priecīgs, ka varu dalīties aizraujošajām ziņām par savu nākotni. Esmu lepns, ka kļūšu par “Aston Martin” braucēju 2021. gadā. Tas man būs jauns piedzīvojums ar leģendāru auto kompāniju. Esmu pārsteigts par komandas rezultātiem šajā sezonā un ticu, ka nākotne būs vēl spožāka,” F-1 mājaslapā citēts Fetels.

Fetels slavēja jauno komandas īpašnieku Lorensu Strolu un uzskata, ka viņi kopā var paveikt kaut ko īpašu. “Man joprojām ir mīlestība pret F-1. Mana motivācija ir būt starp līderiem. Paveikt to ar “Aston Martin” būs liela privilēģija,” turpināja vācietis.

Paredzams, ka Fetela komandas biedrs nākamajā sezonā būs Lenss Strols, kurš ir Lorensa Strola dēls.

Fetels visus savus pasaules čempiona titulus izcīnīja “Red Bull” komandā laika posmā no 2010. līdz 2013. gadam. Pēc tam viņš pievienojās “Ferrari”, ar kuru neizdevās sasniegt augstākos mērķus, līdz Itālijas komanda nolēma ar viņu līgumu nepagarināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!