Foto: Publicitātes foto

Klajā nācis kalendārs "Rallijs Latvijā 2021" un šogad šī kalendāru sērija svin savu 20 gadu jubileju. Ekskluzīvā kalendāra autori Raimonds Volonts un Jānis Asaris stāsta, ka 2020. gads Latvijas un pasaules rallijā noteikti paliks atmiņā – gan ar ziemas un sniega trūkumu, gan citiem apstākļiem, kas ietekmējuši ne tikai ralliju.

Lai tomēr satiktu ziemu, radošā komanda devās uz Lapzemi pie Ziemassvētku vecīša, savukārt visa pārējā rallija sezona notika kā viens kārtīgs sprints vairāku nedēļu garumā, kad Baltijas ralliju trases steidza vagot ne tikai vietējās ekipāžas, bet arī pasaules elites piloti.

2021. gada "Kalendārā Rallijs Latvijā" ir redzami kārtīgi putekļi, tramplīni, peļķe, kupenas, nakts dops un viss pārējais, kas ralliju padara tik īpašu. Tāpat var aplūkot Somijas rallija čempionāta divas ātrākās ekipāžas – Emīlu Lindholmu un Tēmu Asunmā, kā arī Latvijas rallija čempionātā savas prasmes slīpējušos Oliveru Solbergu, Kalli Rovanperu un allaž rallija trasēs agresīvo Nikolaju Grjazinu. Vienu no kalendāra mēnešiem ilustrē F-1 pilota ekipāža – Valteri Botass ļoti labprāt piedalās rallijos.

Kalendāru no novembra vidus iespējams iegādāties "Rimi" hipermarketos, "Maxima" lielveikalos ("XX" un "XXX"), kā arī "Narvesen" un citās preses tirdzniecības vietās visā Latvijā. Kalendārs tapis, pateicoties ilggadējam atbalstītājam "Petro Canada Lubricants".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!